Részletes leírás
Referenciák
Gyakori kérdések
Kapcsolat
Adatbázis
Kommunikáció
Folyamatkontroll
computer time management
CTM hírlevél regisztráció
*
*

„Egy szervezet annál hatékonyabb, minél zökkenőmentesebben és megbízhatóbban áramoltatja az információt!”
"Egy cég nyereségét egyértelműen az határozza meg, hogy az ügyfelek milyen számban és milyen gyorsan mennek végig az adott cég folyamatain."
Human Network Kft. 1037 Budapest, Kunigunda útja 15. Tel: +361-436-1030, Fax: +361-436-1034
pic2.jpg
Adatbiztonság
Mivel a cég legnagyobb tőkéje a cégadatbázis és a hozzá tartozó céginformációk, ezért ezt kell a legjobban őrizni. Mégis a legtöbb cég egy táblázatkezelőben használja és tárolja. Ezt pedig egy perc alatt el lehet lopni. És ne külső támadásra vagy betörésre gondoljanak. 90%-ban a munkatársak azok, akik ellopják. Ellenük még a legprofibb tűzfal sem segít. A legtöbb ember, amikor tudja, hogy távozik a cégtől, lemásolja magának az ügyféltörzset, vagy elküldi otthonra egyszerűen e-mailben. Lehet, hogy ez Önöknél még nem történt meg - vagy csak nem tudnak róla - de az biztos, hogy a jövőben minden cégnél megtörténik. Sok munkatársa azzal jelentkezik az új munkahelyén, hogy hozza a kapcsolati tőkéjét. Ami nem az övé, de mégis úgy kezeli. Ez pedig a régi cégnek mindig kárt okoz. Akár milliós kárt is. Ezt persze egyszerűen meg lehet akadályozni. A CTM adatbázis rendszer nem másolható, mivel egy teljesen védett, SQL szerveren tárolja az adatokat. Vagyis sem lemásolni, sem pedig kiexportálni nem lehet belőle tömeges információt. Egyetlen távozó munkatárs esetén a CTM ára akár 4-5-szörösen is megtérül azáltal, hogy nem lopja el az adatbázist.
Kérjen egy időpontot szakemberünktől!
Kérjen egy kötelezettség nélküli tájékoztatóra időpontot, és a munkatársunk részletesen bemutatja a rendszer használatát és előnyeit. Garantáltan megtérül Önnek a befektetés 1-3 hónap alatt.
*
*
*
*
*
A * jelölésű mezők kitöltése kötelező!
Human Network Kft.
1037 Budapest, Kunigunda útja 15.
Tel: +361-436-1030, Fax: +361-436-1034
Tel: 436-1011