Részletes leírás
Referenciák
Gyakori kérdések
Kapcsolat
Adatbázis
Kommunikáció
Folyamatkontroll
computer time management
CTM hírlevél regisztráció
*
*

„Egy szervezet annál hatékonyabb, minél zökkenőmentesebben és megbízhatóbban áramoltatja az információt!”
"Egy cég nyereségét egyértelműen az határozza meg, hogy az ügyfelek milyen számban és milyen gyorsan mennek végig az adott cég folyamatain."
Human Network Kft. 1037 Budapest, Kunigunda útja 15. Tel: +361-436-1030, Fax: +361-436-1034
pic2.jpg
A CTM rendszer a következő problémákra ad megoldást:
  • Nincs egy egységes és jól kezelhető központi adatbázisa a cégnek, amiben az ügyfelek, beszállítók és a potenciális ügyfelek is kezelhetők. Sok helyen csak táblázatkezelő szoftvert használnak, és az nem támogatja a folyamatokat és a csoportmunkát.
  • A vezető nem látja át az értékesítés és a szolgáltatás folyamatait, így nem is tudja ellenőrizni és javítani a hibákat. Ez egy csökkenő értékesítéshez, és az elkerülhetetlen piacvesztéshez vezet. Az értékesítés vezetője sötétben tapogatózik, és tehetetlenül áll a probléma előtt.
  • Nem hatékony az értékesítés. Ennek több oka is lehet. Leggyakoribb az, hogy rossz hatékonysággal, és átláthatatlanul dolgoznak az értékesítők. És nem csak a vezető részére átláthatatlan, hanem az értékesítő részére is. Szükség van egy rendszerre, ami segíti, és fegyelmezetten szervezi a kommunikációt. És ez olyan megdöbbentő hatással van az eredményre, mintha egyszer csak egy sötét szobában felkapcsoljuk a villanyt. Minden látható, és nem megyünk fejjel a falnak.
  • Az ügyfelekkel való kommunikáció és a fontos információk elvesznek, mert cetlikre írják. Ez ahhoz vezet, hogy a rendelések egy része és ezáltal a vevők egy része elvész, elfelejtődik.
  • Nincs egy megbízható, állandóan aktualizált marketing cégadatbázis, amiben leválogatásokkal egyszerűen és jól szisztematikusan kommunikálhat az értékesítés. Sok cég ugyan vásárol marketing adatbázisokat negyedévente 50-60 ezer forintért, de soha nem fésülik össze a használatban lévő adatbázissal, és nem kerülnek be új cégek a körforgásba.
  • Van egy drága és bonyolult CRM rendszerük, de nem használja minden munkatárs, mert lassú és bürokratikus. És egy rendszer annyit ér, amennyire használják a mindennapokban.
Ezek természetesen csak más cégeknél fordulnak elő, és nem az Önökében.
Kérjen egy időpontot szakemberünktől!
Kérjen egy kötelezettség nélküli tájékoztatóra időpontot, és a munkatársunk részletesen bemutatja a rendszer használatát és előnyeit. Garantáltan megtérül Önnek a befektetés 1-3 hónap alatt.
*
*
*
*
*
A * jelölésű mezők kitöltése kötelező!
Human Network Kft.
1037 Budapest, Kunigunda útja 15.
Tel: +361-436-1030, Fax: +361-436-1034
Tel: 436-1011