Részletes leírás
Referenciák
Gyakori kérdések
Kapcsolat
Adatbázis
Kommunikáció
Folyamatkontroll
computer time management
CTM hírlevél regisztráció
*
*

„Egy szervezet annál hatékonyabb, minél zökkenőmentesebben és megbízhatóbban áramoltatja az információt!”
"Egy cég nyereségét egyértelműen az határozza meg, hogy az ügyfelek milyen számban és milyen gyorsan mennek végig az adott cég folyamatain."
Human Network Kft. 1037 Budapest, Kunigunda útja 15. Tel: +361-436-1030, Fax: +361-436-1034
pic2.jpg
Kiknek hasznos a CTM?
A CTM szoftvert olyan cégeknek javasoljuk, akiknek nagy számban vannak ügyfeleik, folyamatosan keresnek nagy számban új ügyfeleket, és folyamatos kapcsolattartásra van szükség. Ezért nem csak kimondottan gyorsan megtérülő befektetés, hanem egyértelmű létszükséglet egy ilyen CRM (Costumer Relationship Management) rendszer a nagykereskedőknek és a szolgáltató cégeknek.

Nagykereskedőknek és importőröknek a CTM lehetőséget nyújt a hatékony és folyamatos ügyfélkapcsolatra, és az aktív marketing elengedhetetlen eszköze. A CTM a potenciális ügyféltől kezdve a szerződéskötésen, majd a folyamatos szállításon keresztül egy rendszerben követi végig az ügyfél sorsát. Sok cégnél tapasztaljuk, hogy egy jó kereskedő cégből való távozásakor akár hónapokra is visszaesik a hozzá tartozó ügyfelek forgalma. Általában sok ügyfél át is pártol a konkurenciához. Ezt csak úgy lehet megakadályozni, ha egy másik munkatárs minden információt megtalál a CTM-ben, és ezáltal zökkenőmentesen át tudja venni az ügyfeleket.

Szolgáltatók esetében, mivel nincs általában fizikailag megtestesült termék, különösen fontos a kapcsolattartás és az információ. Ha sok ügyfél van, akkor különösen nehéz követni a folyamatokat cégekre bontva. Ezt csak nehezíti, hogy általában több munkatárs is kapcsolatba kerül egy céggel, és köztük fontos az információáramlás. Nincs annál rosszabb reklám, ha nem tudja a bal kéz, mit csinál a jobb. Ezért a CTM egységes rendszerbe foglalja a cégek partnertörzsét és a partnerekhez kapcsolódó folyamatokat. Nem csak rögzíti, hanem szabályozza is a folyamatokat, amik a cégben növelik a szervezettséget és a hatékonyságot.

Olyan cégeknek is kimondottan javasoljuk, akiknek sok a külső munkatársuk. Például sok üzletkötővel, akár országos lefedettséggel dolgoznak. A CTM lehetőséget nyújt arra, hogy egy központi adatbázishoz egy ADSL vagy más nagysebességű internet kapcsolattal minden munkatárs otthonról is fel csatlakozhasson, és leadhassa napi jelentéseit, és új címeket kapjon. Ez nem csak neki segítség, hanem a vezetőnek is. Más módszerrel nem is lehetne napi kapcsolatot tartani úgy, hogy a munkatársat hatékonyan tudjuk ellenőrizni és segíteni a munkájában. A CTM rendszerrel akár minden nap leadhatja rendeléseit az üzletkötő a központnak, és az egy központi adatbázisba kerül azonnal.

A CTM tapasztalatok alapján 1-3 hónap alatt megtérülő beruházás. És ami még talán ennél is fontosabb, hogy az üzemeltetési költsége töredéke még egy minimálbérre bejelentett munkatársénak is.
Kérjen egy időpontot szakemberünktől!
Kérjen egy kötelezettség nélküli tájékoztatóra időpontot, és a munkatársunk részletesen bemutatja a rendszer használatát és előnyeit. Garantáltan megtérül Önnek a befektetés 1-3 hónap alatt.
*
*
*
*
*
A * jelölésű mezők kitöltése kötelező!
Human Network Kft.
1037 Budapest, Kunigunda útja 15.
Tel: +361-436-1030, Fax: +361-436-1034
Tel: 436-1011