Részletes leírás
Referenciák
Gyakori kérdések
Kapcsolat
Adatbázis
Kommunikáció
Folyamatkontroll
computer time management
CTM hírlevél regisztráció
*
*

„Egy szervezet annál hatékonyabb, minél zökkenőmentesebben és megbízhatóbban áramoltatja az információt!”
"Egy cég nyereségét egyértelműen az határozza meg, hogy az ügyfelek milyen számban és milyen gyorsan mennek végig az adott cég folyamatain."
Human Network Kft. 1037 Budapest, Kunigunda útja 15. Tel: +361-436-1030, Fax: +361-436-1034
pic2.jpg
Cégvezetőknek
A cégvezető akkor tudja hatékonyan irányítani cégét, ha van megfelelő információja. A legtöbb cégnek pontos adatai vannak a pénzügyekről, a könyvelésről, de szinte semmilyen információja nincs az értékesítésről és a szolgáltatási folyamatokról.

A CTM egy átlátható rendszer, ami különösen támogatja a vezetői információk gyors kinyerését. A vezető naprakészen lekérdezheti egy munkatárs hívásait, találkozóit, és akár azt is, hogy mennyi elmaradt, feltorlódott ügye van egy munkatársnak.

A CTM előnye nem csak az, hogy adatokat rögzít és azokat összesítve ki lehet nyerni, hanem az is, hogy a cég folyamatai beépíthetők a CTM rendszerbe. Vagyis minden munkafolyamat után meghatározható a következő lépés, és a határidő is, amivel egy fegyelmezett és főleg folyamatos munkavégzés érhető el.

Egy cég nyereségét egyértelműen az határozza meg, az ügyfelek milyen számban és milyen gyorsan mennek végig az adott cég folyamatain. Ezt elsődlegesen tartották szem előtt a CTM fejlesztői.
Kérjen egy időpontot szakemberünktől!
Kérjen egy kötelezettség nélküli tájékoztatóra időpontot, és a munkatársunk részletesen bemutatja a rendszer használatát és előnyeit. Garantáltan megtérül Önnek a befektetés 1-3 hónap alatt.
*
*
*
*
*
A * jelölésű mezők kitöltése kötelező!
Human Network Kft.
1037 Budapest, Kunigunda útja 15.
Tel: +361-436-1030, Fax: +361-436-1034
Tel: 436-1011